top of page

Checka in med en personlig sak!

Uppdaterat: 26 juni


Kanske är det dags för en workshop med ett nytt team, eller så upplever er grupp att ni inte känner varandra tillräckligt väl? Då kan en incheckning med en personlig sak vara nyckeln till att komma varandra närmare!
En personlig sak kan vara något som en speldosa du fick som barn, en fotboll som representerar ditt största intresse, eller en hammare som symboliserar att du just nu renoverar – endast fantasin sätter gränser. Genom att visa upp sin personliga sak, delar man också med sig av information om sig själv som annars kanske inte hade kommit fram.


Gå laget runt och presentera era personliga saker vid incheckningen - och vill ni även avsluta mötet med en utcheckning, varför inte gå laget runt och återberätta vad ni just lärt er om varandra?


Lycka till!


Ett exempel:

På en workshop nyligen hade Karin med sig sitt gosedjur Räven. Det symboliserade att hon som liten var busig, full av energi och trivdes bäst på fotbollsplanen under rasterna.


Den personliga saken visade också vem hon är idag – energisk, lekfull och passionerad kring bollsporter av alla slag.0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page