top of page
pI7CB9wA_edited.jpg

Om Resultatbolaget

Om företaget

Resultatbolagets vision är att skapa trygga, modiga och hållbara arbetsplatser, där ledare och medarbetare kan utvecklas, göra skillnad och skapa fantastiska resultat tillsammans.

 

Alla Resultatbolagets konsulter har själva mångårig erfarenhet av att vara chefer och ledare, en vetenskaplig grund i det vi gör och har lång erfarenhet av att som konsulter träna och transformera ledarskapet i önskad riktning.

 

Vi är moderna, digitala och gör skillnad på riktigt.

Vi brinner för att hjälpa organisationer och företag att växa, utvecklas och skapa hållbara resultat som värnar både om miljön, det sociala samspelet och ekonomin. Under de 10 år som Resultatbolaget varit verksamt har över 4500 chefer på över 200 organisationer och företag deltagit i våra workshops, möten, utbildningar och utvecklingsinsatser. Vi är mycket stolta över att våra utbildningar i snitt får 4,9 av 5 möjliga i betyg. Vi har arbetat med organisationer och företag i varierande storlek, främst i Sverige men även till viss del utomlands.


Efter ett samarbete med oss ska både du själv, dina medarbetare och ditt företag nå bättre resultat – det är därför vi heter Resultatbolaget!
 

Om oss

karin heden.jpg

Karin Hedén

vd / ägare

karin.heden@resultatbolaget.se

070-553 9914

Karin är personalvetare i botten och har främst arbetat med utbildning och utveckling. Hennes passion är att göra skillnad genom att få människor och företag att växa. Hennes erfarenheter kommer främst från IT- och teknikföretag där hon har haft olika chefs- och konsultroller inom Human Resources, bland annat som HR-chef på Scania.

Hon har en unik förmåga av att kunna läsa av behov, se, lyssna, förenkla processer och dra slutsatser. Karins specialintresse är pedagogik, bland annat har hon skrivit boken Mötesräddaren och anlitas återkommande som föreläsare och ispiratör.
 
På fritiden kappseglar Karin, hon springer, mediterar och dansar. Om du vill få Karins hjärta att slå dubbla slag så fråga henne gärna om hennes relation till Gotland. 

Här kan du läsa mer om varför Karin grundade Resultatbolaget.

frida gatu.jpg

Frida Gatu

senior konsult

frida.gatu@resultatbolaget.se

070-977 98 33

Frida har lång erfarenhet av att arbeta med utbildning och kompetensutveckling. Hennes intresse för ledarutveckling startade när hon själv var linjechef på mobiloperatören 3.  De senaste åren har hon arbetat med att träna ledare med fokus på kommunikation och mötesledning. Frida uppskattas för sin kunskap, energi, humor och glädje som hon sprider till sina deltagare - oavsett om hon leder möten eller utbildningar.

 

Det inte många vet om Frida är att hon ganska nyligen har börjat springa långlopp och klarat av flera halvmaror. Hennes dolda talang är hon klarar alla pyttesmå parkeringsplatser tack vare sin fickparkeringsförmåga. 

Här kan du läsa mer om Frida och vad hon menar med "att måla hela bilden".

Ola Hedén, HR konsult Resultatbolaget

Ola Hedén

HR konsult

ola.heden@resultatbolaget.se

073-423 70 04

Ola är HR konsult med erfarenhet från anställningar vid 7 olika företag och från konsultuppdrag hos över 25 olika företag och organisationer. Ola har arbetat i olika typer av roller som HR Business Partner, HR Chef och inom området Compensation&Benefits. Med bred internationell bakgrund inom HR och med nyckelkompetenser inom rekrytering, utveckling och utbildning, ersättning och förmåner, coaching samt ledarskap kan Ola ta på sig en mängd olika typer av HR relaterade uppdrag. Ola är nyfiken, orädd och gillar att ”tänka utanför boxen”.

Ola trivs bäst på carvingskidor eller i skogen med kamera och trangiaköket i ryggsäcken.

Vad hände egentligen den där gången när Ola hade sovit för lite och skulle ha en arbetsintervju? Läs mer här.

anna sturk.jpg

Anna Sturk

senior konsult

anna.sturk@resultatbolaget.se

070-830 45 82

Anna har under många år arbetat inom organisations- team och ledarutveckling och har en professionell coachutbildning på PCC-nivå samt en organisationsutbildning genom Gestaltakademin. Dessa två utbildningar ger ett tydligt förhållningssätt och kunskap inom organisationsutveckling som hon använder sig av då hon leder grupper och dess ledare.

Anna gillar att styrketräna, yoga, vara i naturen med hunden, paddla kajak och har precis börjat spela golf och har nu tagit grönt kort.

Lär känna Anna närmare här och läs om när hon gick till fel hotell och fel grupp för att hålla en utbildning.

Annika_webb2.jpg

Annika Brisius Edlund

senior konsult 

annika.brisiusedlund@resultatbolaget.se

070-529 68 43

Annika är en driven, passionerad och erfaren ledare med en framgångsrik meritlista från att utveckla och bygga högpresterande team, ledare och kulturer. Erfarenheten har hon genom olika roller som chef/ledare under +25 år i många branscher och till stor i internationella verksamheter.
Genom sin närvaro, inspirerande sätt och helhetsperspektiv har Annika lätt att få med sig människor och få dem att växa och skapa resultat.

En dold talang som Annika har är att hon gillar att bo i ”byggkaos”.

Hur kommer det sig att Annika valde att arbeta på Resultatbolaget? Läs mer här.

susanne de boer.jpg

Susanne De Boer
senior konsult

Susanne är en tydlig, energisk och passionerad ledare som involverar människor att nå sin egen och sitt företags potential. Hon har mer än 15 års erfarenhet av att leda exekutiva ledningsgrupper och ledare. Bland annat har hon varit kundservicechef och försäljningsdirektör på Tele2, Dell och 3.

Hon når sina resultat genom sin förmåga att driva förändringar mot ökad lönsam tillväxt och får medarbetarnöjdhet genom främst coaching och ledarutveckling. 

Susanne blev årets chef 2015 och förutom att hon är en stor förebild för många ledare är hon grym på yoga och mindfulness.

Riggert Anderson, senior konsult Resultatbolaget

Riggert Anderson
senior konsult

Riggert har 30 års erfarenhet av att leda stora infrastrukturprojekt. Han har ett outtröttligt engagemang för människor och har lång erfarenhet av att navigera organisationer i komplexa och känsliga miljöer. Han brinner för att få organisationer att verka tillsammans för att nå sina mål. 

 

Förutom arbetet är Riggert en passionerad cyklist som gärna tar en lång cykeltur för att rensa huvudet och fylla på med ny energi.

Fredrik Bauer, mötesexpert och moderator Resultatbolaget

Fredrik Bauer
mötesexpert och moderator

Fredrik brinner för effektiva möten med aktiva deltagare! Som moderator lotsar och engagerar han stora grupper på konferenser och som facilitator säkerställer han att kreativa möten och workshops slutar med konkreta slutsatser för alla deltagare. Fredrik har bred erfarenhet av projektledning och organisationsutveckling, är en uppskattad pedagog och mötesdesigner.

Maria Sund, senior konsult Resultatbolaget

Maria Sund
senior konsult

Maria blir bubblande glad när organisationer, grupper och individer fungerar på topp och samverkar optimalt utifrån ett tydligt uppdrag, sina förutsättningar, erfarenheter, kompetens och unika personligheter. Har hon dessutom varit med och bidragit till detta är lyckan att jämföra med när hon har alpina skidor under fötterna eller havspaddlar bland Bohusläns vackra klippor!

Maria är personalvetare samt diplomerad organisationsutvecklare och har arbetat med HR- och ledarskapsfrågor i näringslivet i drygt 20 år. Hon arbetar idag främst med grupp- och organisationsutveckling, handledning, chefscoachning samt leder chefsnätverk. Hennes unikitet handlar om att lyhört fånga upp utvecklingspotential och behov samt utifrån det skapa medvetenhet om och hitta former för individ-, grupp- och organisationsutveckling.

KarinG_graphicrec_BESKUREN.jpg

Karin Grönberg
grafisk faciltering

www.facilitering.com​

Karin hjälper till att göra möten och presentationer mer visuella och er organisation mer levande genom bilder. Oavsett om du som kund ska presentera något, jobba fram ett gemensamt resultat, lösa ett problem eller synliggöra en vision, gör bilderna att olika situationer framstår som mer tydliga och enkla att ta till sig. En komplex situation kan beskrivas och förstås bättre i alla sina dilemman med hjälp av bilder. 

Karins mission är att bidra till förståelse, engagemang och tydlighet genom att spegla det som händer i bilder.

Att visualisera möten och processer för att skapa klarhet är hennes röda tråd.

bottom of page