DET HÄR ÄR RESULTATBOLAGET

OM FÖRETAGET

Tiden går fort! Särskilt när man har roligt. Nu är det tio år sedan vi startade Resultatbolaget! Det har varit tio år fyllda med roliga uppdrag, spännande resor, fantastiska möten och sist men inte minst, riktigt coola resultat! Stort tack till alla härliga människor och företag som vi har mött längs vägen. 

Det bästa av allt är att det här bara är början på vår resa. Vi tänker fortsätta med vår mission att göra skillnad och skapa långsiktiga resultat. Vi tänker fortsätta att verkligen bry oss om dig som kund och deltagare. Vi tänker fortsätta att tro att du har de resurser, kunskaper och kompetenser du behöver för att åstadkomma det du vill. Vi tänker också fortsätta att vara öppna, ödmjuka och ständigt fortsätta att utveckla oss själva. Det är så vi tror att vi tillför störst värde för dig.

Vi är tacksamma över vårt nätverk med ett 20-tal av Sveriges bästa konsulter som vi med stolthet samarbetar med. 

Efter ett samarbete med oss ska både du själv, dina medarbetare och ditt företag nå bättre resultat – det är därför vi heter Resultatbolaget!
 

Om oss

Karin Hedén, vd och ägare Resultatbolaget

KARIN HEDÉN

VD/ÄGARE 

karin.heden@resultatbolaget.se

070-553 9914

Karin är personalvetare i botten och har främst arbetat med utbildning och utveckling. Hennes passion är att göra skillnad genom att få människor och företag att växa. Hennes erfarenheter kommer främst från IT- och teknikföretag där hon har haft olika chefs- och konsultroller inom Human Resources.

Hon har en unik förmåga av att kunna läsa av behov, se, lyssna, förenkla processer och dra slutsatser. Karins specialintresse är pedagogik, bland annat har hon skrivit boken Mötesräddaren och anlitas återkommande av Berghs School of Communication där hon föreläser och utbildar.

 

På fritiden kappseglar Karin i matchracing på bland annat J92:er, hon springer, mediterar och dansar. Om du vill få Karins hjärta att slå dubbla slag så fråga henne gärna om hennes relation till Gotland. 

susanne De boer

senior konsult 

susanne.deboer@resultatbolaget.se

073-511 1885

 

Susanne är en tydlig, energisk och passionerad ledare som involverar människor att nå sin egen och sitt företags potential. Hon har mer än 15 års erfarenhet av att leda exekutiva ledningsgrupper och ledare. Bland annat har hon varit kundservicechef och försäljningsdirektör på Tele2, Dell och 3.

Hon når sina resultat genom sin förmåga att driva förändringar mot ökad lönsam tillväxt och får medarbetarnöjdhet genom främst coaching och ledarutveckling. 

Susanne blev årets chef 2015 och förutom att hon är en stor förebild för många ledare är hon grym på yoga och mindfulness. 

Frida Gatu

senior konsult 

frida.gatu@resultatbolaget.se

070-977 98 33

Frida har lång erfarenhet av att arbeta med utbildning och kompetensutveckling. Hennes intresse för ledarutveckling startade när hon själv var linjechef på mobiloperatören 3.  De senaste åren har hon arbetat med att träna ledare med fokus på kommunikation och mötesledning. Frida uppskattas för sin kunskap, energi, humor och glädje som hon sprider till sina deltagare - oavsett om hon leder möten eller utbildningar.

 

Det inte många vet om Frida är att hon ganska nyligen har börjat springa långlopp och klarat av flera halvmaror. Hennes dolda talang är hon klarar alla pyttesmå parkeringsplatser tack vare sin fickparkeringsförmåga. 

Frida panoussis

MÖTESRITARE 

08-510 100 56

Frida alias FridaRit, är mötesritare, graphic recorder, certifierad inom internationell försäljning och marknadsföring. Med lång erfarenhet inom verksamhetsutveckling från näringslivet och offentlig sektor i roller som projektledare för utbildningar, Key Account Manager och marknadschef inom kundnöjdhets-undersökningar.

 

Som mötesritare använder hon den visuella kraften i att tydliggöra kommunikation och skapa samsyn i komplexa frågor. Hon ritar live på event, i möten, workshops och konferenser.

 

Frida älskar att pyssla, yoga och springa kort och fort. Tänka nytt och stort är också en favoritsyssla.

Riggert Anderson

senior konsult 

08-510 100 56

Fredrik Bauer

MÖTESEXPERT OCH MODERATOR 

08-510 100 56

Riggert har 30 års erfarenhet av att leda stora infrastrukturprojekt. Han har ett outtröttligt engagemang för människor och har lång erfarenhet av att navigera organisationer i komplexa och känsliga miljöer. Han brinner för att få organisationer att verka tillsammans för att nå sina mål. 

 

Förutom arbetet är Riggert en passionerad cyklist som gärna tar en lång cykeltur för att rensa huvudet och fylla på med ny energi. 

Fredrik brinner för effektiva möten med aktiva deltagare! Som moderator lotsar och engagerar han stora grupper på konferenser och som facilitator säkerställer han att kreativa möten och workshops slutar med konkreta slutsatser för alla deltagare. Fredrik har bred erfarenhet av projektledning och organisationsutveckling, är en uppskattad pedagog och mötesdesigner.

Maria Sund

Senior konsult

08-510 100 56

Maria blir bubblande glad när organisationer, grupper och individer fungerar på topp och samverkar optimalt utifrån ett tydligt uppdrag, sina förutsättningar, erfarenheter, kompetens och unika personligheter. Har hon dessutom varit med och bidragit till detta är lyckan att jämföra med när hon har alpina skidor under fötterna eller havspaddlar bland Bohusläns vackra klippor!

Maria är personalvetare samt diplomerad organisationsutvecklare och har arbetat med HR- och ledarskapsfrågor i näringslivet i drygt 20 år. Hon arbetar idag främst med grupp- och organisationsutveckling, handledning, chefscoachning samt leder chefsnätverk. Hennes unikitet handlar om att lyhört fånga upp utvecklingspotential och behov samt utifrån det skapa medvetenhet om och hitta former för individ-, grupp- och organisationsutveckling.

Ola Hedén, HR konsult Resultatbolaget

OLA HEDÉN

HR KONSULT 

073-423 70 04

Ola är HR konsult med erfarenhet från anställningar vid 7 olika företag och från konsultuppdrag hos över 25 olika företag och organisationer. Ola har arbetat i olika typer av roller som HR Business Partner, HR Chef och inom området Compensation&Benefits. Med bred internationell bakgrund inom HR och med nyckelkompetenser inom rekrytering, utveckling och utbildning, ersättning och förmåner, coaching samt ledarskap kan Ola ta på sig en mängd olika typer av HR relaterade uppdrag. Ola är nyfiken, orädd och gillar att ”tänka utanför boxen”.

 

Ola trivs bäst på carvingskidor eller i skogen med kamera och trangiaköket i ryggsäcken.

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

facebook.jpg
instagram.jpg
linkedin.jpg
youtube.jpg

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer