top of page

VERKSAMHETSUTVECKLING

Vi hjälper er att utvecklas genom att skapa riktning, meningsfullhet och affärsnytta i organisationen.

Vi faciliterar möten – för bredare perspektiv och bästa resultat. En facilitator kan göra en stor skillnad i genomförandet av möten, dels i form av upplägg och design, dels genom en möjlighet att själva samtalet faciliteras under mötet. Detta bidrar till bättre och ökad involvering och inkludering samt att potentialen av alla deltagarnas bidrag får komma på plats.

BYGG EN STARK FÖRETAGSKULTUR

Mer info kommer snart. Men vill du veta mer redan nu hur vi på Resultatbolaget kan hjälpa er att bygga en hållbar företagskultur är du välkommen att kontakta oss redan nu!

FÖRÄNDRINGSLEDNING

Mer info kommer snart. Men vill du veta mer redan nu hur vi på Resultatbolaget kan hjälpa er att skapa långsiktig förändring i er verksamhet – välkommen att kontakta oss redan nu!

 MÖTESFACILITERING 

VI DESIGNAR DITT MÖTE

En professionell facilitator bidrar till ökad effektivitet och bättre resultat av möten och konferenser. Facilitatorn är neutral i sakfrågor och till de olika personligheterna och dessutom tränad i att skapa trygghet och tillit i grupper. En annan förmåga som facilitatorn har är  att se till helhetsperspektivet och driva mötet mot det resultat som man har föresatt/önskat sig.  

 VISSTE DU ATT 70 % av alla organisationer misslyckas  med sina förändringsarbeten? 
  Och att endast 10 % av dem som går en ledarskapsutbildning lyckas med sin förändring? 

Resultatbolaget hjälper er att lyckas! Vi är en strategisk partner som hjälper er hela vägen från behovsanalys till förankrad förändring. Vi mäter, följer upp och leder våra kunder hela vägen.

Självklart skräddarsyr vi våra utbildningar, program och workshops efter era behov!

 

Vill du veta mer om hur vi jobbar för att nå hållbara resultat?

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer

bottom of page