LEDARSKAPSUTBILDNINGAR

Vi utvecklar ledare, medarbetare och verksamheter att skapa resultat genom utbildningar, chefscoaching och skräddarsydda workshops.

NY SOM CHEF

ÖPPEN
utbildning!

Programmet är indelat i åtta tillfällen. Varje tillfälle har ett tema då deltagarna får tillgång till aktuell forskning kring och viktiga teorier kopplat till det specifika ämnet för dagen. Vi provar olika verktyg och metoder som sedan direkt kan applicera i vardagen. Oavsett vilket upplägg du väljer kommer det att leda till konkreta resultat för dig och ditt team!

UTBILDNING FÖR UTBILDARE

Resultatbolaget har under flera år genomfört utbildningar och rådgivning i syfte att effektivisera utbildningar hos olika kunder. Dessa insatser har vänt sig till kompetensutvecklare, utbildare, mötesledare och konsulter. Syftet med utbildningen är att kvalitetssäkra att företagets utbildningar skapar högsta möjliga värde för deltagarna.

AGILT LEDARSKAP

Mer info kommer snart.

Vill du veta mer redan nu hur vi på Resultatbolaget kan utbilda era chefer och ledare i agilt ledarskap är du varmt välkommen att kontakta oss!

COACHING UTBILDNING

De flesta har nytta av en coachutbildning då man får rätt verktyg för att kunna hjälpa människor i sin omgivning att bli sina bästa jag och uppnå olika former av mål. De som går våra coachutbildningar arbetar vanligen som chefer eller har någon annan form av ledarroll, men även lärare, tränare och föräldrar går våra utbildningar.

KONFLIKTHANTERING Utbildning

Konflikter på arbetsplatsen kostar både pengar och lidande och själva jobbet blir sämre gjort. Hanterade på fel sätt — eller inte alls — kan de dessutom leda till sjukskrivningar, omplaceringar och minskad produktivitet. En oberoende part som ser problemet utifrån kan behövas för att konstruktivt komma tillrätta med oenigheten. 

ÖPPEN
digital
utbildning

DIGITALA MÖTEN

Utbildning för dig som vill bli en kreativ och effektiv mötesledare i den digitala världen. Du blir starkare dig i din roll som mötesledare genom att du får lära dig olika metoder och verktyg för digitala möten. Du kommer få med dig konkreta metoder så att du kan leda kreativa och effektiva digitala möten i exempelvis Zoom, Teams etc.

MÖTESTEKNIK – EFFEKTIVA MÖTEN

50 % av alla möten saknar syfte och  mål! Vi kan hjälpa er till en effektivare organisation där tid som idag går till möten istället används för värdeskapande arbete. Det gör vi genom att föreläsa, utbilda mötesledare och arbeta med implementering och förändringar av möteskulturer på arbetsplatser. Det skapar ökad trivsel, högre effektivitet och bättre beslut. 

Konflikter på arbetsplatsen kostar både pengar och lidande och själva jobbet blir sämre gjort. Hanterade på fel sätt — eller inte alls — kan de dessutom leda till sjukskrivningar, omplaceringar och minskad produktivitet. En oberoende part som ser problemet utifrån kan behövas för att konstruktivt komma tillrätta med oenigheten. 

Löpare i skogen_edited.jpg

NYHET! LEDARSKAPSUTBILDNING PÅ CAMP JÄRVSÖ

Resultatbolaget kan nu med stolthet presentera vår nya öppna ledarskapsutbildning i samarbete med Carolina Klüfts Camp Järvsö. Under fyra och en halv dag arbetar vi tillsammans för att stärka ditt inre ledarskap. Som chef och ledare får du verktyg för att må bra och bli mer hållbar – till både kropp och själ, som ledare och som människa. Vi varvar träning och mindfulness med utveckling av ditt självledarskap.  

 VISSTE DU ATT 70 % av alla organisationer misslyckas  med sina förändringsarbeten? 
  Och att endast 10 % av dem som går en ledarskapsutbildning lyckas med sin förändring? 

Resultatbolaget hjälper er att lyckas! Vi är en strategisk partner som hjälper er hela vägen från behovsanalys till förankrad förändring. Vi mäter, följer upp och leder våra kunder hela vägen.

Självklart skräddarsyr vi våra utbildningar, program och workshops efter era behov!

 

Vill du veta mer om hur vi jobbar för att nå hållbara resultat?

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer