FÖRELÄSNINGAR

Vi håller ofta föreläsningar och workshops inom ämnen som motivation i vardagen, möteseffektivitet, coachande ledarskap, självledarskap, målsättning och smart stresshantering. Våra föreläsningar kännetecknas av humor, igenkännande skratt och interaktivitet. Deltagarna får alltid med sig praktiska och lättanvända verktyg som skapar tydliga resultat.

Självledarskap

Är du en bra chef till dig själv? Är du en positiv, inspirerande och påhejande ledare som bekräftar och ger positiv feedback? Eller en chef som kritiserar och finner fel och aldrig verkar bli nöjd? Vi delar med oss av våra bästa tips för proffsigt självledarskap som ger nöjda medarbetare.

DE 7 VANLIGASTE MÖTESMISSTAGEN

Jobba Hjärnsmart

Effektivitet handlar mer om att göra rätt saker än om att öka farten. Välkommen till ett seminarium där du får lära dig hur du blir effektivare i ditt arbetssätt och hinner mer på kortare tid, med bibehållen kvalitet. Vi går också igenom vad som orsakar stress, hur den påverkar dig och hur du kan hantera den på ett smart sätt.

OMGiven av Idioter?...

 Nej Superstjärnor! 

och hur du undviker dem... Vi har alla erfarenhet av många, långa och ineffektiva möten som inte lett någonvart. Här delar vi med oss av de vanligaste mötesmisstagen och hur du istället kan tillämpa våra 7 gyllene principer för att lyckas. Du får med dig metoder och verktyg för att genomföra engagerande och lustfyllda möten som leder till beslutsfattning och önskat resultat. 

Du har säkert hört talas boken med titeln Omgiven av idioter. Boken har väckt stort intresse bland allmänheten kring olika beteenden och beteendestilar. Under denna föreläsning får ni på ett lättsamt och underhållande sätt kunskaper och insikter kring olika stilar (blå, röd, gul och grön stil) samt deras olika behov. 

BOKA FÖRELÄSNING

Våra standardföreläsningar är mellan 1–3 timmar långa och är för allt mellan 20 upp till 500 personer. För skräddarsydda föreläsningar vänligen kontakta oss så hittar vi något som matchar era behov. 

Få en offert eller boka en föreläsning via formuläret nedan.

GOAL MAPPING: MOT SAMMA MÅL

Varför känner sig 73 % av alla svenskar oengagerade på arbetsplatsen, där de spenderar hälften av sin vakna tid? Och varför är det bara 16 % som känner sig genuint engagerade i verksamheten? Här berättar vi om vad du kan göra för att höja engagemanget på din arbetsplats, varför det fungerar och vad hjärnan har med det hela att göra. 

Hjärnvänlig feedback

Ofta drar vi oss för att ge feedback för att vi är oroliga för hur det vi vill säga ska landa. I den här föreläsningen berättar vi om en metod för att ge feedback på ett sätt som stärker relationen. Deltagarna får träna på metoden och bli trygga i att ge feedback på det här sättet både till sin chef, kollega och medarbetare. En god feedbackkultur är grunden till ett gott och trivsamt samarbete och hög produktivitet i gruppen. 

 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer