Föreläsningar

Vi håller ofta föreläsningar och workshops inom ämnen som motivation i vardagen, möteseffektivitet, coachande ledarskap, självledarskap, målsättning och smart stresshantering. Våra föreläsningar kännetecknas av humor, igenkännande skratt och interaktivitet. Deltagarna får alltid med sig praktiska och lättanvända verktyg som skapar tydliga resultat.

KONSTEN ATT LEDA SIG SJÄLV

Är du en bra chef till dig själv? Är du en positiv, inspirerande och påhejande ledare som bekräftar och ger positiv feedback? Eller en chef som kritiserar och finner fel och aldrig verkar bli nöjd? Vi delar med oss av våra bästa tips för proffsigt självledarskap som ger nöjda medarbetare.

SMART STRESSHANTERING

Effektivitet handlar mer om att göra rätt saker än om att öka farten. Välkommen till ett seminarium där du får lära dig hur du blir effektivare i ditt arbetssätt och hinner mer på kortare tid, med bibehållen kvalitet. Vi går också igenom vad som orsakar stress, hur den påverkar dig och hur du kan hantera den på ett smart sätt.

GOAL MAPPING: MOT SAMMA MÅL

Varför känner sig 73 % av alla svenskar oengagerade på arbetsplatsen, där de spenderar hälften av sin vakna tid? Och varför är det bara 16 % som känner sig genuint engagerade i verksamheten? Här berättar vi om vad du kan göra för att höja engagemanget på din arbetsplats, varför det fungerar och vad hjärnan har med det hela att göra. 

DE 7 VANLIGASTE MÖTESMISSTAGEN

och hur du undviker dem... Vi har alla erfarenhet av många, långa och ineffektiva möten som inte lett någonvart. Här delar vi med oss av de vanligaste mötesmisstagen och hur du istället kan tillämpa våra 7 gyllene principer för att lyckas. Du får med dig metoder och verktyg för att genomföra engagerande och lustfyllda möten som leder till beslutsfattning och önskat resultat. 

ATT HANDSKAS MED KONFLIKTER

Ofta hoppas vi att de ska gå över av sig själva men så är sällan fallet. Men vad är egentligen en konflikt? Och varför är det bra med konflikter? På vilket sätt kan de bidra till utveckling? Hur kan du bäst hantera dem när de dyker upp? Vi berättar om våra erfarenheter kring konflikthantering och delar med oss av våra bästa verktyg för att ta itu med konflikterna i ett tidigt stadium, medan de fortfarande är möjliga att lösa. 

FEEDBACK SOM STÄRKER GRUPPEN

Ofta drar vi oss för att ge feedback för att vi är oroliga för hur det vi vill säga ska landa. I den här föreläsningen berättar vi om en metod för att ge feedback på ett sätt som stärker relationen. Deltagarna får träna på metoden och bli trygga i att ge feedback på det här sättet både till sin chef, kollega och medarbetare. En god feedbackkultur är grunden till ett gott och trivsamt samarbete och hög produktivitet i gruppen. 

COACHANDE LEDARSKAP

Ett coachande ledarskap förstärker det som redan fungerar bra och ökar medarbetarnas motivation och förmåga att agera självständigt. Medarbetarna utvecklas genom att själva komma fram till lösningarna. Det här är ett arbetssätt som frigör tid för dig som är chef. Dessutom får du och dina medarbetare mycket roligare på jobbet.

FÖRSTÅ BETEENDEN - DITT OCH ANDRAS

Varför är det så mycket lättare att nå fram till och kommunicera med några i gruppen, medan det är betydligt svårare att nå fram till och förstå andra? Jo, det beror till stor del på att vi har olika beteendestilar. Under denna föreläsning får du göra ett test som visar vilken stil du har och lära dig hur du motiverar dina medarbetare beroende på vilken stil de har.

NÅ FRAM MED DITT BUDSKAP

Steg för steg visar vi hur du på ett effektivt sätt når fram med ditt budskap. Vi föreläser och gör grupp-arbeten med faktiska kommunikations-utmaningar. En inspirerande och givande föreläsning som väcker många aha-upplevelser. Du får även med dig enkla verktyg för att nå fram med ditt budskap.

BOKA FÖRELÄSNING

Våra standardföreläsningar är mellan
1-3 timmar långa och kostar från 15 000 kr exkl moms. 

För skräddarsydda föreläsningar eller för föreläsningar för fler än 20 personer, vänligen kontakta oss så hittar vi något som matchar era behov. 

Boka en föreläsning via formuläret nedan.

 

Kontakta oss

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer