top of page

Utbildningen för dig som vill bli en kreativ och effektiv mötesledare i den digitala världen

Vill du stärka dig som mötesledare och få mängder av metoder och verktyg för att hålla digitala möten? Då är du varmt välkommen till vår digitala utbildning som vi genomför ca 4 gånger per år. 

I dag går i genomsnitt 30 % av vår arbetstid åt att ha möten (och 50 % om du är chef). I dessa tider när vi vant oss att en större del av vår arbetsdag blivit digital, behöver vi bli ännu bättre på att hålla digitala möten med fokus på interaktion och omväxling. 

Syftet med denna utbildning är att stärka dig i din roll som mötesledare genom att du får lära dig olika metoder och verktyg för digitala möten. Du kommer få med dig konkreta metoder så att du kan leda kreativa och effektiva möten, oavsett om du använder Zoom, Skype, Teams eller någon annan plattform. Efteråt kommer du att bidra med mer inspirerande möten på jobbet.

Utbildningen hålls på Zoom och du kan så klart delta från hela Sverige.

Utdrag ur innehållet: 

  • Hur du startar och avslutar ett möte på ett interaktivt sätt (tex: incheckningsövningar, menti-frågor, digitala bilder m.m.)

  • Konkreta verktyg för planering, förberedelse, genomförande och efterarbete av möten

  • Aktiviteter som gör dina möten mer kreativa och effektiva

  • Hur du leder hybrid möten (när några deltagare är på plats och andra är med digitalt)

  • Hur du tar hand om "utmanande deltagare"
     

Du kommer att få testa på flera olika verktyg som är kostnadsfria och finns tillgängliga för alla så som tex Google presentations, Jamboard och Menti. 

Efter utbildningen finns det möjlighet att certifiera sig. 

Obs! Begränsat antal platser - först till kvarn. 

Tveka inte att höra av dig till Frida om du har frågor eller funderingar

frida.gatu@resultatbolaget.se

070 - 977 98 33

Varmt välkommen! 

frida gatu.jpg

Utbildare är Frida Gatu som har lång erfarenhet av chefskap, ledarutveckling och retorikträning. Hon uppskattas mycket för sitt engagerande och interaktiva arbetssätt, sin kunskap och hur hon delar med sig av både med och motgångar. Läs mer om Frida.

Utbildningen hålls 4 ggr per år. Nytt datum inom kort.

KUNDUPPLEVELSER

"Väldigt inspirerande dag med många praktiska tips att ta med sig till sina digitala möten! Bra upplägg med många övningar där vi som deltagare fick testa på olika verktyg och upplägg för digitala möten."

Tove Bäckström

 

"Proffsig, inspirerande och interaktiv utbildning. Fick med mig massa bra övningar och en riktig boost att vilja engagera mer digitalt! Tack för en fantastisk dag."

Emelie Loman

 

"Inspirerande dag som gav många praktiska verktyg att använda. Frida har enorm energi och gjorde dagen interaktiv och hands-on. Kan varmt rekommendera kursen till den som vill leda ännu mer engagerande möten."

Jessica Stenberg

pI7CB9wA_edited.jpg

Att leda digitala möten – onlineutbildning

4,9 av 5 i kundnöjdhet
Skräddarsydda och öppna utbildningar för chefer och ledare

Vi brinner för att få människor och organisationer att växa och må bra!

 Visste du att 70 % av alla organisationer misslyckas  med sina förändringsarbeten? Och att endast 10 % av dem som går en ledarskapsutbildning lyckas med sin förändring? 

Resultatbolaget hjälper er att lyckas! Vi är en strategisk partner som hjälper er hela vägen från behovsanalys till förankrad förändring. Vi mäter, följer upp och leder våra kunder hela vägen.

Självklart skräddarsyr vi våra utbildningar, program och workshops efter era behov!

 

Vill du veta mer om hur vi jobbar för att nå hållbara resultat?

bottom of page