top of page

KOSTNADSFRIA WEBINARIER

Foreladning-3500px_edited.jpg

Kostnadsfria föreläsningar och webbinarier

Här hittar du våra gratisföreläsningar. Vi vill alltid veta vad du skulle vilja lära dig mer om inom ledarskap, mötesledning, feedback och coaching? Maila oss gärna dina tankar på info@resultatbolaget.se

Inga gratisföreläsningar tillgängliga för tillfället!

Inspirerande föreläsningar som ger resultat

 

På Resultatbolaget skapar vi grunden för ditt företag att ta vara på möjligheten att tänka och handla på ett sätt som ger er bestående resultat! Vår vision är att ge dig nycklarna till en trivsam och långsiktigt hållbar arbetsplats där människor samarbetar och strävar mot gemensamma mål. Med vår kunskap får du det att hända på arbetsplatsen. Vi ger dig intressanta och hjärnsmarta föreläsningar på bara några timmar men som kommer att förändra ditt synsätt på både dig själv och dina medarbetare. Under varje föreläsning kommer du att ta del av både teori, forskning och praktiska övningar på ett roligt och lättanvändligt sätt som kan tillämpas både på arbetsplatsen och i det privata livet.

Boka föreläsning

Våra standardföreläsningar är mellan 1–3 timmar långa och är för allt mellan 20 upp till 500 personer. För skräddarsydda föreläsningar vänligen kontakta oss så hittar vi något som matchar era behov.

bottom of page