top of page
Facilitering_edited_edited.jpg

MÖTESFACILITERING – FACILITATOR

Att som organisation/ledare ta hjälp av en facilitator kan göra en stor skillnad i genomförandet av möten, dels i form av upplägg och design, dels genom en möjlighet att själva samtalet faciliteras under mötet. På så sätt får man en bättre och ökad involvering och inkludering och mer av potentialen av deltagarnas bidrag får komma på plats.

När ledaren själv kan vara deltagare, ser och upplevs fler perspektiv än om ledaren själv är mötesledare.
Det är en stor skillnad när en professionell facilitator kommer in och bidrar med både struktur och metodik för att föra ett möte eller ett samtal framåt. Facilitatorn är neutral i sakfrågor och till de olika personligheterna och dessutom tränad i att skapa trygghet och tillit i grupper. En annan förmåga som facilitatorn har är  att se till helhetsperspektivet och driva mötet mot det resultat som man har föresatt/önskat sig.  

Vill du veta mer om hur ni kan skapa bättre och mer effektiva möten? Vi hjälper er med en behovsanalys. Kontakta oss idag för ett förutsättningslöst möte. Det här är det roligaste vi vet!

KUNDCASE FACILITERING – REGION SÖRMLAND

För Region Sörmland faciliterade Resultatbolaget en digital verksamhetsdag med över 80 deltagare. Fokus låg på vad man som region och som verksamhetsområde åstadkommit efter tre år.

 

Exempel på vad dagen innehöll:
• Vi skapade en tidslinje över de senaste tre åren och firade framgångar
• Vi grupparbetade på temat Utmaningar för kommande år – "World Café"
• Vi lärde oss om Uppskattande feedback
• Vi föreläste om hur man skapar Framgångsrika team

Kenneth Hagström, regional utvecklingsdirektör Region Sörmland:
"Jag blir stolt som en tupp när jag ser vad som lyfts från hela vår breda och komplexa verksamhet. Sedan hur vi bygger framgångsrika team för framtida utmaningar. Grupparbeten, World Café, inspirationsföreläsning och feedbackövningar. Vilket engagemang hela vägen in i kaklet från alla deltagare. Jag är så imponerad att energin kunde hållas i 7 timmar framför en skärm."

Dagen byggde på hög interaktivitet och engagemang från deltagarna och vi hade en grafisk facilitator som i realtid illustrerade och sammanfattade dagens aktiviteter:

Reg-Sormland-illustration.jpg

4,9 av 5 möjliga i kundnöJdhet
UTBILDNINGAR OCH WORKSHOPS FÖR EFFEKTIVA OCH VÄLMÅENDE TEAM

Vi brinner för att få människor och organisationer att växa och må bra!

 VISSTE DU ATT 70 % av alla organisationer misslyckas  med sina förändringsarbeten? 
  Och att endast 10 % av dem som går en ledarskapsutbildning lyckas med sin förändring? 

Resultatbolaget hjälper er att lyckas! Vi är en strategisk partner som hjälper er hela vägen från behovsanalys till förankrad förändring. Vi mäter, följer upp och leder våra kunder hela vägen.

Självklart skräddarsyr vi våra utbildningar, program och workshops efter era behov!

 

Vill du veta mer om hur vi jobbar för att nå hållbara resultat?

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer

bottom of page