top of page
Foreladning-3500px_edited.jpg

Stresshantering – Jobba hjärnsmart

Vi befinner oss i oroliga tider med stor ovisshet. Beroende på vem du är och i vilken situation just du hamnar så är sannolikheten stor att du kommer att reagera olika. Vad händer egentligen med våra hjärnor när vi blir stressade?


Under denna föreläsning kommer skapar vi en större förståelse kring detta högaktuella ämne. Du kommer att få lära dig hur hjärnan fungerar och vad den behöver för att den både ska prestera på topp, samtidigt som du mår bra. Du kommer att få konkreta verktyg som du kan använda direkt.

Upplägg

Vi erbjuder en föreläsning blandat med individuella övningar och en workshopdel där gruppen sätter spelregler för hur de ska stötta varandra att jobba hjärnsmart i vardagen.

Detta går vi igenom:

 • Teoretisk genomgång: Hjärnans funktioner och uppbyggnad

 • Verktyg för att planera sin arbetsdag

 • Tips och trix för att arbeta fokuserat

 • Verktyg för hur vi återhämtar oss (meditation, mindfulness mfl)

 • Skapa handlingsplaner individuellt och spelregler för gruppen

 

Mål

 • Skapa en arbetsmiljö som främjar både prestation och hälsa

 • Utveckla team i syfte att nå självledarskap och ta ansvar för hur de arbetar

 • Öka motivation och energi för arbetsuppdraget.

Efter genomförd insats kommer ni att:

 • Spara tid (tidigare kunder har sparat upp till 25 % av sin arbetstid)

 • Må bättre

 • Minska stressen

 • Bli gladare och mer nöjda med ert arbete

 • Höja kvaliteten på arbetet

 • Få ett gemensamt språk och arbetssätt

Vill du veta mer eller boka föreläsning?

Tycker du att det låter intressant och att föreläsningen skulle passa din organisation? Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret, så återkommer vi inom kort till dig.

karin heden.jpg
frida gatu.jpg

Föreläsningarna hålls av Karin Hedén och Frida Gatu. Läs mer här.

Kundupplevelser

Efter inspirerande workshops ”Jobba hjärnsmart” med Karin från Resultatbolaget, så har våra medarbetare nu en mycket bättre kunskap om deras egna arbetssätt och förmågor. De vet även vad de själva kan göra för att deras egen arbetssituation ska bli både mer effektiv och hållbar. Nu hör jag flera medarbetare som spontant pratar om de olika insikter de fått, och även om praktiska verktyg/metoder som de lärt sig. Kort sagt mår många mycket bättre, fokuset är bättre och vi får mer gjort!
Rikard Nilsson, Driftchef E.ON

”Vi är mycket nöjda med föreläsningen Jobba hjärnsmart.Den var begriplig, lättsam och Karin var karismatisk som inspiratör. Den gav oss både verktyg och förståelse för hur hjärnan fungerar.”

Karin Öckert, HR-chef på Bankomat AB

Inspirerande föreläsningar som ger resultat

 

På Resultatbolaget skapar vi grunden för ditt företag att ta vara på möjligheten att tänka och handla på ett sätt som ger er bestående resultat! Vår vision är att ge dig nycklarna till en trivsam och långsiktigt hållbar arbetsplats där människor samarbetar och strävar mot gemensamma mål. Med vår kunskap får du det att hända på arbetsplatsen. Vi ger dig intressanta och hjärnsmarta föreläsningar på bara några timmar men som kommer att förändra ditt synsätt på både dig själv och dina medarbetare. Under varje föreläsning kommer du att ta del av både teori, forskning och praktiska övningar på ett roligt och lättanvändligt sätt som kan tillämpas både på arbetsplatsen och i det privata livet.

Boka föreläsning

Våra standardföreläsningar är mellan 1–3 timmar långa och är för allt mellan 20 upp till 500 personer. För skräddarsydda föreläsningar vänligen kontakta oss så hittar vi något som matchar era behov.

bottom of page