top of page
Foreladning-3500px_edited.jpg

Digitalt ledarskap

Vi vet idag hur viktigt det är att skapa trygga relationer i våra team. Men hur gör du då för att utveckla samarbetet i teamet, när ni kanske knappt möts annat än via digitala plattformar? Hur förhåller du dig som ledare till att vissa vill mötas på kontoret, och andra arbeta från hemmet?  

  
Under föreläsningen kommer du få en genomgång av de viktigaste faktorerna för att bygga effektiva och trygga team, samt hur du kan översätta detta i praktiken i olika typer av möten (digitala, hybrid, fysiska). Du kommer också få en inblick i hur andra chefer och organisationer jobbar med teamutveckling - på kontoret, hemifrån eller i en kombination.

Upplägg

Vi erbjuder en föreläsning för chefer och ledare som på något sätt leder ett team eller en arbetsgrupp. Föreläsningen varvar genomgång med diskussioner, erfarenhetsutbyte samt arbete i mindre grupper med individuella planer för respektive team.  

Detta går vi igenom:

  • Teoretisk genomgång: SCARF-modellen och senaste forskningen kring hur man ger teamet de bästa förutsättningarna 

  • Inspiration från andra organisationer – så gör andra 

  • Verktyg och upplägg för att jobba med ditt team för att sätta uppdraget, mål, samt bygga tillit och öppenhet 

  • Skapa handlingsplaner individuellt för varje team  

 

Mål

  • Kunskap och insikt i vilka delar som krävs för att skapa ett välfungerande team 

  • Verktyg i att utveckla mitt team 

  • Ökad trygghet i mitt ledarskap 

Efter genomförd insats kommer ni att:

  • Ha en bättre förståelse för hur man får team och grupper att utvecklas 

  • Ha en plan med första steg i varje team 

  • Erfarenhetsutbyte och stärkt nätverk ledarna emellan 

Vill du veta mer eller boka en föreläsning?

Tycker du att det låter intressant och att föreläsningen skulle passa din organisation? Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret, så återkommer vi inom kort till dig.

Inspirerande föreläsningar som ger resultat

 

På Resultatbolaget skapar vi grunden för ditt företag att ta vara på möjligheten att tänka och handla på ett sätt som ger er bestående resultat! Vår vision är att ge dig nycklarna till en trivsam och långsiktigt hållbar arbetsplats där människor samarbetar och strävar mot gemensamma mål. Med vår kunskap får du det att hända på arbetsplatsen. Vi ger dig intressanta och hjärnsmarta föreläsningar på bara några timmar men som kommer att förändra ditt synsätt på både dig själv och dina medarbetare. Under varje föreläsning kommer du att ta del av både teori, forskning och praktiska övningar på ett roligt och lättanvändligt sätt som kan tillämpas både på arbetsplatsen och i det privata livet.

Boka föreläsning

Våra standardföreläsningar är mellan 1–3 timmar långa och är för allt mellan 20 upp till 500 personer. För skräddarsydda föreläsningar vänligen kontakta oss så hittar vi något som matchar era behov.

bottom of page