top of page
Foreladning-3500px_edited.jpg

Leda digitala möten

I dag går i genomsnitt 30 % av vår arbetstid åt att ha möten (och 50 % om du är chef). I dessa tider när vi vant oss att en större del av vår arbetsdag blivit digital, behöver vi bli ännu bättre på att hålla digitala möten med fokus på interaktion och omväxling. 

 

Syftet med denna föreläsning är att stärka dig i din roll som mötesledare genom att du får lära dig olika metoder och verktyg för digitala möten. Du kommer få med dig konkreta metoder så att du kan leda kreativa och effektiva möten, oavsett om du använder Zoom, Skype, Teams eller någon annan plattform. Efteråt kommer du att bidra med mer inspirerande möten på jobbet.

Innehåll utbildning – Leda digitala möten

  • Hur du startar och avslutar ett möte på ett interaktivt sätt (tex: incheckningsövningar, menti-frågor, digitala bilder m.m.)

  • Konkreta verktyg för planering, förberedelse, genomförande och efterarbete av möten

  • Aktiviteter som gör dina möten mer kreativa och effektiva

  • Hur du leder hybrid möten (när några deltagare är på plats och andra är med digitalt)

  • Hur du tar hand om "utmanande deltagare"

Du kommer att få testa på flera olika verktyg som är kostnadsfria och finns tillgängliga för alla så som tex Google presentations, Jamboard och Menti. 

Utbildare är Frida Gatu som har lång erfarenhet av chefskap, ledarutveckling och retorikträning. Hon uppskattas mycket för sitt engagerande och interaktiva arbetssätt, sin kunskap och hur hon delar med sig av både med och motgångar. 

Vill du veta mer eller boka en föreläsning?

Tycker du att det låter intressant och att föreläsningen skulle passa din organisation? Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret, så återkommer vi inom kort till dig.

frida gatu.jpg

Föreläsningarna hålls av Frida Gatu.

Läs mer om Frida här.

Kundupplevelser

"Väldigt inspirerande dag med många praktiska tips att ta med sig till sina digitala möten! Bra upplägg med många övningar där vi som deltagare fick testa på olika verktyg och upplägg för digitala möten."
Tove Bäckström

"Proffsig, inspirerande och interaktiv utbildning. Fick med mig massa bra övningar och en riktig boost att vilja engagera mer digitalt! Tack för en fantastisk dag."

Emelie Loman

"Inspirerande dag som gav många praktiska verktyg att använda. Frida har enorm energi och gjorde dagen interaktiv och hands-on. Kan varmt rekommendera kursen till den som vill leda ännu mer engagerande möten."

Jessica Stenberg

Inspirerande föreläsningar som ger resultat

 

På Resultatbolaget skapar vi grunden för ditt företag att ta vara på möjligheten att tänka och handla på ett sätt som ger er bestående resultat! Vår vision är att ge dig nycklarna till en trivsam och långsiktigt hållbar arbetsplats där människor samarbetar och strävar mot gemensamma mål. Med vår kunskap får du det att hända på arbetsplatsen. Vi ger dig intressanta och hjärnsmarta föreläsningar på bara några timmar men som kommer att förändra ditt synsätt på både dig själv och dina medarbetare. Under varje föreläsning kommer du att ta del av både teori, forskning och praktiska övningar på ett roligt och lättanvändligt sätt som kan tillämpas både på arbetsplatsen och i det privata livet.

Boka föreläsning

Våra standardföreläsningar är mellan 1–3 timmar långa och är för allt mellan 20 upp till 500 personer. För skräddarsydda föreläsningar vänligen kontakta oss så hittar vi något som matchar era behov.

bottom of page