LÄR KÄNNA OSS PÅ RESULTATBOLAGET

ANNA STURK

senior konsult 

anna.sturk@resultatbolaget.se

Anna Sturk är en av Resultatbolagets seniora konsulter som bland annat arbetar med ledarutveckling hos oss.

Berätta gärna lite mer om dig själv

Jag kommer närmast från Skanska där jag arbetat med att förbättra arbetssätt och att bygga team. Jag har under många år arbetat inom organisations, team- och ledarutveckling och när jag blev chef för första gången började jag att intressera mig för det som händer mellan människor och det som ibland kan ligga i vägen då man ska samverka i en grupp. Jag brinner verkligen för att skapa meningsfulla samarbeten och är genuint intresserad av både organisationer och människors utveckling. Att verka för en lärande organisation där vi använder varandra och tänker tillsammans är en självklarhet för mig.

Varför valde du att arbeta på Resultatbolaget?

Jag har ett starkt driv och fokus på resultat kombinerat med en förmåga att plocka upp och hålla ihop helheten och jag motiveras också av att allt inte är på plats från början utan att vi tillsammans kan utveckla, förändra och förbättra kundernas vardag. Alla dessa delar får jag arbeta med på Resultatbolaget och jag får jobba ihop med ett grymt bra gäng som alla har en fantastisk energi, sprider glädje och skapar resultat. Självklart inspireras jag också av alla spännande kunder.

Vad skulle du säga är din OS-gren?

Min OS-gren är nog förmågan att skapa trygghet och tillit i grupper och har ofta fått frågan att komma in och stötta när det ibland känts oroligt i olika grupper.

Berätta om något misstag som du gjort

Att åka till Clarion fast jag ska vara på Sheraton, kliva in i fel konferensrum och starta upp dagen med fel företag. Då gäller det att ha lite humor ;)

Vad gillar du att göra på fritiden?

Jag styrketränar regelbundet, gör yin yoga för avslappning, jag tycker om att vara i naturen och gärna med hunden, paddla kajak och har under våren börjat spela golf och har nu tagit grönt kort. Älskar vårt ställe i Bohuslän där vi gärna tillbringar så mycket tid vi kan och där vi njuter av salta bad.

Bakgrund

Jag har en professionell coachutbildning på PCC-nivå samt en organisationsutbildning genom Gestaltakademin. Dessa två utbildningar har givit mig ett tydligt förhållningssätt och kunskap inom organisationsutveckling som jag använder mig av då jag leder grupper och dess ledare.

Drivkraft

Min passion och drivkraft är att bygga effektfulla organisationer där människor får möjligheten att använda sin kraft och energi till rätt saker.

 

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

facebook.jpg
instagram.jpg
linkedin.jpg
youtube.jpg

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer