top of page
pI7CB9wA_edited.jpg

LÄR KÄNNA OSS PÅ RESULTATBOLAGET

karin heden.jpg

KARIN HEDÉN

VD / föreläsare & inspiratör

karin.heden@resultatbolaget.se

070-553 9914

Karin grundande 2011 Resultatbolaget med visionen om att hjälpa företag och organisationer att skapa hållbara och långsiktiga förändringar.

Hur kommer det sig att du grundade Resultatbolaget?

Jag grundade företaget 2011 – då hade jag arbetat som personalchef på Scania och under många år varit ansvarig för företags ledarutveckling. Jag tyckte det saknades koppling från ledarutvecklingsinsatser till affären och implementering av nyvunna kunskaper i vardagen. Det blev tomtebloss och effekterna uteblev ofta. Dessutom mättes inte resultatet. Under denna tid gjorde jag själv en resa inom personlig utveckling och såg vad som behövdes för att skapa bestående beteende förändringar bl.a. uppföljning, support i vardagen, tydliga mål och konsekvenser om man inte gjorde det man skulle. Det kan låta hårt, men jag såg att det fungerade.

Vad skulle du säga är din OS-gren?

Att leda möten både digitalt och IRL. Att få en grupp att vilja sträva mot gemensamma mål.

Berätta om något misstag som du gjort?
Jag har gjort många misstag som har lärt mig en massa. I början av pandemin 2019 hade vi bjudit in till ett webinarium om att leda i kris och fick 450 anmälningar. Dock hade vi snålat och tänkte använda en kollegas Zoom-konto. Det resulterade att 150 personer satt i ett annat rum och kunde inte ansluta till vårt. Det tog 20 min att lösa tekniken innan alla kom, då svettades jag ordentligt. Lärdom - investera i bra IT-teknik och dubbel-, ja, trippelkolla att allt funkar... 😊

Vad gillar du att göra på fritiden?

Jag älskar att röra på mig, spelar golf, padel och kappseglar. jag gillar också att meditera, syr lapptäcken och dansar - det gör mig riktigt glad och full av liv.

Bakgrund

Personalvetare i botten, har bott och pluggat utomlands (Sydney och Kuala Lumpur). Har arbetat på IT och tekniktunga företag för att sedan starta Resultatbolaget.

Drivkraft

Att göra skillnad, se andra utvecklas och bidra till en bättre värld i allt jag gör (lyckas inte alltid men det är mitt mål).

frida gatu.jpg

FRIDA GATU

senior konsult 

frida.gatu@resultatbolaget.se

Frida Gatu är en av Resultatbolagets seniora konsulter. Frida har lång erfarenhet av att arbeta med utbildning och kompetensutveckling. 

Berätta gärna lite mer om dig själv

Jag har alltid gillat att hjälpa, inspirera och utveckla människor, och att leda andra har varit en röd tråd genom mitt yrkesliv. Jag brukar säga att jag växte upp på mobiloperatören 3. Jag var där i cirka 12 år och jag fick både man och två barn på köpet.

Under mina år på 3 fick jag träna på mitt ledarskap och landa i vem jag vill vara som ledare. Jag har även tränat chefer och politiker i kommunikation och 2021 sedan diplomerade jag mig till coach.

Varför valde du att arbeta på Resultatbolaget?

Jag hade förmånen att gå en av Resultatbolagets ledarskapsutbildningar för cirka 9 år sedan. Det var första gången jag mötte Karin och tyckte det dom gjorde var något unikt och annorlunda. Sen har vi haft kontakt hela tiden och jag köpte in Resultatbolagets tjänster när jag jobbade på mobiloperatören 3. En dag hörde Karin av sig och frågade om jag ville börja jobba på Resultatbolaget. Jag blev jätteglad och trodde först inte det var sant. Nu har jag varit här sedan HT-2019 och jag stormtrivs.

Vad skulle du säga är din OS-gren?

Jag ser alla människor och kan anpassa mig för den grupp/individ jag har framför mig så att dom känner sig trygga och sedda.

Berätta om något misstag som du gjort

Jag har gjort många – jag gillar inte att göra misstag men försöker se det som lärdomar. Ett uttryck som jag och Karin använder oss av är ”måla hela bilden”, det är något som jag för vidare till ledare som jag tränar. I början av mitt och Karins samarbete så kunde tex Karin ge mig en uppgift att skriva en offert till en kund. Jag satt i säkert 4 timmar för att skriva den där offerten. Karins förväntan var att uppgiften skulle ta ca 30 min…. Där och då lärde vi oss båda att ”måla hela bilden” och det innebär att berätta om sina förväntningar. Superviktigt!

Vad gillar du att göra på fritiden?

Vår Jaktlabrador tar mycket tid så det blir många steg i skogen över en dag 😊. Jag tränar också en hel del allt ifrån styrketräning till löpning. Sen gillar jag bara att få vara hemma och hänga med min familj.

Bakgrund

Efter gymnasiet åkte jag som Au Pair till LA och efter det gick jag en tvåårig KY-utbildning med fokus på ledarskap och marknadsföring. Ledarskap har funnits med mig i ca 10 år både inom kundservice, försäljning och kompetensutveckling. De senaste 6 åren har jag jobbat som konsult inom ledarutveckling och som kommunikationscoach.

Drivkraft

Att få se och vara med när andra människor utvecklas är enormt häftigt och jag blir så uppfylld. Jag gillar att utmana andra så dom får växa och testa nya saker. Mina drivkrafter är också att få inspirera och bidra med humor.

anna sturk.jpg

ANNA STURK

senior konsult 

anna.sturk@resultatbolaget.se

Anna Sturk är en av Resultatbolagets seniora konsulter som bland annat arbetar med ledarutveckling hos oss.

Berätta gärna lite mer om dig själv

Jag kommer närmast från Skanska där jag arbetat med att förbättra arbetssätt och att bygga team. Jag har under många år arbetat inom organisations, team- och ledarutveckling och när jag blev chef för första gången började jag att intressera mig för det som händer mellan människor och det som ibland kan ligga i vägen då man ska samverka i en grupp. Jag brinner verkligen för att skapa meningsfulla samarbeten och är genuint intresserad av både organisationer och människors utveckling. Att verka för en lärande organisation där vi använder varandra och tänker tillsammans är en självklarhet för mig.

Varför valde du att arbeta på Resultatbolaget?

Jag har ett starkt driv och fokus på resultat kombinerat med en förmåga att plocka upp och hålla ihop helheten och jag motiveras också av att allt inte är på plats från början utan att vi tillsammans kan utveckla, förändra och förbättra kundernas vardag. Alla dessa delar får jag arbeta med på Resultatbolaget och jag får jobba ihop med ett grymt bra gäng som alla har en fantastisk energi, sprider glädje och skapar resultat. Självklart inspireras jag också av alla spännande kunder.

Vad skulle du säga är din OS-gren?

Min OS-gren är nog förmågan att skapa trygghet och tillit i grupper och har ofta fått frågan att komma in och stötta när det ibland känts oroligt i olika grupper.

Berätta om något misstag som du gjort

Att åka till Clarion fast jag ska vara på Sheraton, kliva in i fel konferensrum och starta upp dagen med fel företag. Då gäller det att ha lite humor ;)

Vad gillar du att göra på fritiden?

Jag styrketränar regelbundet, gör yin yoga för avslappning, jag tycker om att vara i naturen och gärna med hunden, paddla kajak och har under våren börjat spela golf och har nu tagit grönt kort. Älskar vårt ställe i Bohuslän där vi gärna tillbringar så mycket tid vi kan och där vi njuter av salta bad.

Bakgrund

Jag har en professionell coachutbildning på PCC-nivå samt en organisationsutbildning genom Gestaltakademin. Dessa två utbildningar har givit mig ett tydligt förhållningssätt och kunskap inom organisationsutveckling som jag använder mig av då jag leder grupper och dess ledare.

Drivkraft

Min passion och drivkraft är att bygga effektfulla organisationer där människor får möjligheten att använda sin kraft och energi till rätt saker.

Annika_webb2.jpg

Annika Brisius Edlund

senior konsult 

annika.brisiusedlund@resultatbolaget.se

Annika Brisius Edlund senior ledarskapskonsulter och arbetar bland annat med ledar- och ledningsgruppsutveckling.

Varför valde du att arbeta på Resultatbolaget?

Resultatbolaget lockade mig då vi har ett helhetstänk där människan är i fokus både internt och hos våra kunder. Att vi alla delar samma passion, nämligen att skapa hälsosamma resultat för såväl den enskilde individen såväl som verksamheten, är unikt och inspirerande. Att alla har bred erfarenhet av att vara ledare gör att vi har många succéer och dikeskörningar att dela med varandra och det är oerhört utvecklande.

Vad skulle du säga är din OS-gren?

Jag är bra på att motivera och inspirera, ser helheten, vågar utmana och har alltid nära till skratt. 

Vad jag beundrar hos andra!

Människor som vågar, är närvarande och ärliga.

Vad brukar du ägna dig åt på fritiden? 

Hälsa och aktivitet har alltid varit en röd och viktig tråd i mitt liv. Jag har gärna byggprojekt på gång hemma och jag älskar att hitta på roliga saker tillsammans med vänner och så fort jag får chansen träffar jag mina älskade utflugna söner. Lugnet hittar jag vid vattnet, helst vid horisonten.

Bakgrund

Jag har alltid haft världens bästa jobb! Arbetat som ledare i + 25 år till största delen inom internationella men även i mindre framåtlutande verksamheter. Drivit mitt eget konsultföretag inom ledar- och organisationsutveckling. Under senaste 10 åren jag arbetat som konsult med fokus på ledar-, organisation – och arbetsplatskulturutveckling.

Drivkraft

Jag är en ”passion for people”-person. Jag älskar helt enkelt att hjälpa och engagera såväl den enskilda ledaren som gruppen och organisationen att utvecklas med målet att skapa ett hållbart ledarskap och effektiv organisation för en hälsosam och framgångsrik arbetsplats för alla.

20170801_123025.jpg

OLA Hedén

HR konsult 

ola.heden@resultatbolaget.se

Ola Hedén är HR konsult på Resultatbolaget och tar HR interims uppdrag hos kunder.

Berätta gärna lite mer om dig själv?

Uppväxt i Skåne, via studier i Lund/Uppsala landade jag i Stockholm och har blivit kvar. Olika former av roller inom HR är den röda tråden i mitt arbetsliv, roller som: HR chef, HRBP, compensation&benefits, coach, rekryterare och försäljning av HR konsulttjänster. Sedan något år tillbaka är jag också diplomerad coach.

Hur kommer det sig att du valt att arbeta på Resultatbolaget?

Att vara ute hos kund och jobba med HR frågor är det bästa som finns och på Resultatbolaget får jag möjligheten att jobba med spännande uppdrag hos kunder. Till skillnad från mina kollegor på Resultatbolaget är jag mer inriktad på frågor som handlar om HR konsultuppdrag, snarare än utbildning/ledarskap och jag tar HR interims uppdrag hos kunder i olika former.

Vad skulle du säga är din OS-gren?

Jag tycker om komplexa situationer, gärna där det är svårt att förstå hur det kommer gå/bli. Är en bra lyssnare som samtidigt inte är rädd för att ställa utmanande frågor.

Berätta om ett misstag du begått och vad du lärde dig?

På en arbetsplats tidigt i min karriär och under småbarnsåren hade jag för mycket – både på jobbet och privat – och fick alldeles för lite sömn. Under en intervju en sen eftermiddag kom jag på mig själv med att inte komma ihåg vilken tjänst jag rekryterade till.  Tyvärr märkte kandidaten min förvirring och ställde en rak fråga: ”har du någon aning om vilken tjänst det här handlar om”? Jag tänkte efter ett ögonblick och svarade sedan ärligt att: ”nej, det kommer jag faktiskt inte ihåg” varpå kandidaten reste sig och lämnade rummet.

Vad brukar du ägna dig åt på fritiden? 

Förutom träning som löpning, gym och padel blir det en del golf på sommaren och skidåkning på vintern. Jag älskar att vara ute i naturen, att vandra i skogen är det bästa sättet jag vet att andas och samla energi. Det finns många fina vandringsleden kring Stockholm, en av mina favoriter är stora Gålöslingan vid Västerhaninge.

Bakgrund

Examen från Lund/Uppsala i Företagsekonomi och HR. Har varit anställd på 8 företag och varit ute på över 40 konsultuppdrag hos kund.

Drivkraft

Min drivkraft är förändring. Att se något förflytta sig – en situation, en person, ett företag, en ledningsgrupp med flera – är det jag ”går igång på”. Förändring för mig är lika med förbättring och jag vill genuint att saker och ting ska bli bättre.

Om Oss – Anna Sturk
Om oss – Gustav
Mer om oss – Karin
Om oss – Frida
Om oss – Annika
Om oss – Ola Heden
bottom of page