top of page

Tips på utrustning till hemmakontoret och digitala möten

Uppdaterat: 14 juni 2021

Mina barn tycker jag köper så mycket saker till mitt hemmakontor... jag förstår inte vad de pratar om 🤣❔🤣


Jag har funderat på om det är att jag ersatt mina klädinköp (har knappt köpt några kläder detta år) men har kommit fram till att det bara handlar om att jag gått från fysiska möten där jag oftast står när jag jobbar med grupper till att nu sitta ner dagarna i ända och köra utbildning och teamutveckling digitalt. Räknade ut att jag har hållit mer än 100 digitala möten, workshops, webbinar och utbildningar bara i år.


Här är mina bästa köp för hemmakontoret, speciellt om du har många videomöten.

🖥 En extern skärm (HP) 🎥 En separat kamera som ger kristallklar videoupptagning (Logitech). 💡 En ljusring som går att reglera (299 kr på CDON) 🕴 Ståmatta från StandUp! 🎾 Sittboll från VLUV 🎤 Högtalare/mikrofon Jabra 710 (tack EGN Sverige för den!) 👣 Fotstöd i betong med värmelampor från Tove Adman 🦒 Höj och sänkbart bord från Ikea

🏋️‍♂️ Några hantlar och ett gummiband så jag kan träna när har väntetid. 🐭 Rollermousen och armstödet har jag sen tidigare och är sååå skönt!


Det är bara att addera en stor te-kopp och sen är jag redo att köra igång för dagen!

Happy working // Karin


Prenumerera gärna på alla våra blogginlägg, klicka här och fyll i din adress.hemmakontor resultatbolaget

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Opmerkingen


bottom of page