top of page

Lär känna varandra med hjälp av Coachkortleken

Uppdaterat: 27 okt. 2023

Coachkortleken används lika bra vid det digitala veckomötet, som isbrytare på konferensen eller hemma vid middagsbordet. Den består av 54 spännande frågor som skapar insikt och får dig att lära känna nya sidor hos dig själv och andra. 


Exempel på frågor är: "Om allt var möjligt, vad skulle du då göra?, ”Vilka egenskaper tror du dina vänner uppskattar hos dig?” eller ”Vad får du riktigt mycket energi av?” 


3 smarta sätt att använda Coachkortleken på:


♠️ Välj ett kort att svara på själv

Börja mötet med att gå laget runt och låt alla deltagare välja ett kort ur högen (om du har ett digitalt möte - fota korten och visa dem på din skärm) och svara på frågan.


♥️ Välj ett kort till din kollega/kompis

Lägg ut alla korten på bordet så att de går att läsa frågorna (eller fota som ovan). Låt sen alla välja ett kort att ställa till den som sitter till vänster om sig. Gå laget runt och låt alla svara på en fråga


♣️ Mingel för fysiska möten

Dela ut ett kort till varje deltagare på mötet. Ge dem sedan följande instruktioner (kan vara bra att ha på blädderblock eller Powerpoint för de som är visuella).

  1. Ta ditt kort

  2. Räck upp handen och hitta en kollega

  3. Ställ frågan på ditt kort till din kollega

  4. Svara på frågan du får

  5. Dela en förhoppning du har med dagen

  6. Byt kort med varandra

  7. Upprepa steg 1-7, prata med så många som möjligtcoachkortleken resultatbolaget


I den senaste utgåvan är frågorna både på engelska och svenska, så att så många som möjligt ska kunna delta och använda korten. Du kan köpa Coachkortleken i vår webbshop.Prenumerera gärna på alla våra blogginlägg, klicka här och fyll i din adress.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page