top of page

Vem är du egentligen?

Uppdaterat: 27 okt. 2023

Det är lätt att vi alltid pratar om samma saker när vi ska presentera oss och lära känna varandra. Vi pratar ofta om tidigare jobberfarenheter, vår familj och våra hobbies. I denna aktivitet får deltagarna prata om allt annat än just detta. Det leder till spännande samtal som stärker relationer på ett nytt sätt mellan deltagarna.Så här gör du

1. Sprid ut en bilder på ett bord (tips använd Fotokorten). Det är bra om det är många olika sorters bilder så att det finns något kort för varje deltagare, gärna 3-5 per person.


2. Låt varje deltagare välja en bild som de vill presentera sig utifrån. Berätta att de får inte prata om sin familj, sitt jobb eller sina hobbies. Syftet är att berätta något annat om sig själva än de vanligtvis brukar prata om.


3. Be deltagarna att ta sitt valda kort och ställa sig framför en annan person i rummet, visa bilden de valt och berätta om sig själva utifrån bilden.


4. När de har pratat färdigt så går de vidare och bildar nya par som upprepar processen.


Hur lång tid som behövs beror på hur många det är i rummet. Låt det gärna ta tid så att alla hinner prata med alla (senast vi gjorde detta tog det 45 minuter i en grupp med 25 deltagare).

Material: Foton - vi rekommenderar Fotokorten som finns att köpa i vår webbshop.


Ps. Prenumerera gärna på alla våra blogginlägg, klicka här och fyll i din adress.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page