lediga tjänster

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT ARBETA MED OSS?

Resultatbolagets vision är att skapa trygga, modiga och hållbara arbetsplatser, där ledare och medarbetare kan utvecklas, göra skillnad och skapa fantastiska resultat tillsammans. Vi lever själva vår vision och har skapat en arbetsplats där vi får göra just detta. Nu vill vi bli fler i vårt kompetenta gäng och vill därför anställa dig som vill dela vår vision och glädje för det vi gör. Just nu söker vi en erfaren ledarutvecklare.

ERFAREN LEDARUTVECKLARE

 

Resultatbolaget består i dag av fyra heltidsarbetande konsulter och ytterligare ca 10 konsulter som arbetar på uppdrag av Resultatbolaget. Under de 10 år som Resultatbolaget varit verksamt har över 4500 chefer på över 200 organisationer och företag deltagit i våra workshops, möten, utbildningar och utvecklingsinsatser. Vi är mycket stolta över att våra utbildningar i snitt får 4,9 av 5 möjliga i betyg. Vi arbetar med organisationer och företag i varierande storlek, främst i Stockholm men även i övriga delar av Sverige och ibland utomlands. 

 

Karin Hedén grundade Resultatbolaget 2011, hon ville skapa tydligare resultat av ledarutveckling och hade visioner om hur man bäst omsätter ledarträning till nya beteenden i vardagen. Med detta som grund startade hon Resultatbolaget.

 

Vårt arbetssätt

Våra uppdrag innebär en nära relation och långsiktigt samarbete med våra kunder – ett partnerskap där vi tillsammans skapar hållbara förändringar och beteenden. Det Resultatbolaget erbjuder sina kunder har stark koppling till kundens verksamhet, strategi och värderingar, i syfte att kunna ge både hållbara och mätbara resultat. Vårt mål är att kunden efter våra insatser ska ha kunskap, förmåga, verktyg och mod att fortsätta utveckla sina verksamheter vidare.

Sedan 2015 har digitala plattformar varit en naturlig del i vårt arbete för att helt eller delvis komplettera fysiska utbildningar. Därför var vi väl rustade när pandemin kom och ställde på loppet av en månad helt om till att leverera alla våra utbildningar, föreläsningar, webbinarier och möten digitalt. Det har stärkt vår ställning på marknaden samt gett oss många nya kunder och spännande uppdrag. Detta kommer även efter pandemin att vara en viktig del av vårt sätt att arbeta.

 

Kravprofil

Alla Resultatbolagets konsulter har själva mångårig erfarenhet av att vara chefer och ledare, en vetenskaplig grund i det vi gör och har lång erfarenhet av att som konsulter träna och transformera ledarskapet i önskad riktning.

Vi söker nu efter dig som har:

  • Minst fem års erfarenhet av att arbeta med ledarutveckling i form av teamutveckling och/eller ledarskapsutbildningar.

  • Egen erfarenhet av att ha varit chef och ledare.

  • Förmåga att både självständigt och tillsammans med andra kunna sälja in, designa och genomföra utvecklingsinsatser.

  • Du behöver vara van vida att leda och facilitera möten och utbildningar digitalt, både för små och stor grupper. 

  • Du har troligtvis en beteendevetenskaplig akademisk utbildning.

  • Som person behöver du vara driven, nyfiken och trygg i dig själv. 

 

Dessutom är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med förändringsprocesser, värderingar, digitala lärplattformar eller coaching.

 

Oavsett hur erfaren du är, är det viktigaste av allt att du är rätt person, att du sprider glädje omkring dig, att du lever efter dina egna värderingar och är intresserad av att fortsätta din utveckling tillsammans med oss.

 

Våra värderingar är mod, äkthet och hållbarhet. Hos oss får du en öppen och varm arbetsplats med kollegor som stöttar, utmanar varandra och skrattar mycket tillsammans. Här får du växa och utvecklas, både kompetensmässigt och som person. Vi är en del av Klustret – Ekskäret och vi längtar efter att få träffas igen i våra fina lokaler på Birger Jarlsgatan 58, mitt emot Spårvagnshallarna.

Anställningsform: Tillsvidare med placering i Stockholm. 

 

Vi ser fram emot att höra av dig - skicka din ansökan senast den 15 maj till karin.heden@resultatbolaget.se

 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer