top of page
pI7CB9wA_edited.jpg

Lediga tjänster

Vill du du jobba på Resultatbolaget?

Vi söker nya kollegor

I takt med allt snabbare förändringar i omvärlden blir kraven på ett gott och tillitsbaserat ledarskap allt högre. Resultatbolaget är ledande på att skapa verkligt samarbete och effektivt ledarskap tillsammans med våra kunder. Med över 12 år i branschen och där samtliga av våra konsulter har egen, gedigen, chefserfarenhet är vi en eftertraktad partner för existerande och nya kunder. Vi är nu i en spännande tillväxtfas och söker nya kollegor! 

 

Är du en engagerad och erfaren ledare eller konsult som vill ta nästa steg i din utveckling? Vill du bidra till att fler möter ett ledarskap som präglas av tillit, tydlighet, samverkan och som ger verkliga resultat? Lockar dessutom en liten, personlig och äventyrlig konsultbyrå där vi utmanar varandra och utvecklas såväl som personer som i vår kompetens? Då är du rätt person för oss! 

 

Vi söker nu en ledar- och verksamhetsutvecklare samt en ledar- och grupputvecklare med beteendevetenskaplig bakgrund. Du som söker någon av rollerna är en god människokännare, har hög empatisk förmåga, är nyfiken, modig och äkta. 

Ledar- och verksamhetsutvecklare 

Som ledar- och verksamhetsutvecklare på Resultatbolaget arbetar du med att utbilda chefer och utveckla ledningsgrupper. Särskilt fokus ligger på förändringsledning och verksamhetsutveckling/management consulting.  

 

Du har … 

… gedigen egen chefserfarenhet och har arbetat i eller lett ledningsgrupper 

… akademisk utbildning inom relevant område 

… erfarenhet av förändringsledning och verksamhets-/affärsutveckling 

… erfarenhet av ledningsgruppsutveckling är meriterande 

Ledar- och grupputvecklare 

Som ledar- och grupputvecklare kommer du utbilda chefer och utveckla ledningsgrupper. Förändringsarbete med särskilt fokus på kultur- och beteendeförändringar är också en viktig del. 

 

Du har … 

… gedigen egen chefserfarenhet och har arbetat i ledningsgrupp, gärna på strategisk nivå. 

… akademisk utbildning, gärna med inriktning på beteendevetenskap. 

… lång erfarenhet av att utveckla ledningsgrupper på såväl operativ som strategisk nivå. 

… coachat och handlett chefer och ledare. 

… erfarenhet av arbete med kultur- och värderingsresor 

… erfarenhet av arbete med beteendeförändring, gärna OBM. 

Allmänt 

Resultatbolaget arbetar mycket med digitala verktyg och facilitering på distans vilket kräver hög digital mognad. För oss är det en självklarhet att du hanterar såväl svenska som engelska obehindrat och på en hög professionell nivå. Du behöver även ha mycket god förmåga att facilitera både stora och små grupper. 

 

Ansökan 

Ansök senast 2023-09-29 till jobb@resultatbolaget.se 

Har du frågor, hör av dig till Resultatbolagets vd Karin Hedén på 070-553 9914 

Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. 

bottom of page