lediga tjänster

Ledarutvecklare till Resultatbolaget

Har du erfarenhet av ledarskap, team- och organisationsutveckling? Är du nyfiken på den digitala världen samt brinner för att skapa positiva resultat för dig och dina kunder? Ta då chansen att söka rollen som ledarutvecklare hos oss på Resultatbolaget!

Om Resultatbolaget
Resultatbolagets vision är att skapa trygga, modiga & hållbara arbetsplatser, där ledare och medarbetare kan utvecklas, göra skillnad och skapa fantastiska resultat tillsammans. Vi lever själva vår vision har skapat en arbetsplats där vi får göra just detta. Nu vill vi bli fler i vårt härliga gäng och vill därför anställa dig som vill dela vår vision och glädje för det vi gör.  

Karin Hedén grundade Resultatbolaget 2011, hon ville skapa tydligare resultat av ledarutveckling och hade visioner om hur man bäst omsätter ledarträning till nya beteenden i vardagen. Med detta som grund startade hon Resultatbolaget.
 

Resultatbolaget består i dag av 4 heltidsarbetande konsulter och ytterligare ca 10 konsulter som arbetar på uppdrag av Resultatbolaget. Under de 11 år som Resultatbolaget varit verksamt har över 5500 chefer på över 250 organisationer och företag deltagit i våra workshops, möten, utbildningar och utvecklingsinsatser. Vi är mycket stolta över att våra utbildningar i snitt får 4,9 av 5 möjliga i betyg. Vi arbetar med organisationer och företag i varierande storlek, främst i Stockholm men även i övriga delar av Sverige och ibland utomlands.

Vi söker dig som har:

  • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med ledarutveckling i form av teamutveckling och/eller ledarskapsutbildningar.

  • Förmåga att självständigt kunna sälja in, designa och genomföra utvecklingsinsatser, både själv och tillsammans med andra.

  • Du behöver också vara duktig på att leda möten och utbildningar digitalt.

  • Helst har egen erfarenhet av att ha varit chef och ledare.Du har troligtvis en beteendevetenskaplig akademisk utbildning eller liknande.

Som person är du:

  • Glädjespridare

  • Nyfiken

  • Rak

  • Resultatorienterad

  • Affärsmässig

Vi erbjuder dig:
Hos oss får du en öppen, spännande och härlig arbetsplats med kollegor som stöttar, utmanar varandra och skrattar mycket tillsammans. Här får du växa och utvecklas, både kompetensmässigt och som person.

LÅTER DETTA INTRESSANT?

Varmt välkommen att kontakta Anna.svanberg@onepartnergroup.se

Du kan också söka tjänsten direkt här.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer