Välkommen till höstens gratis webinarier! Vi håller på att färdigställa sidan och återkommer inom kort med fler webinarier.

RELEASEPARTY – THE MEETING BOX

Nu är den här! Vill du vara med och testa vår nya mötesbox? Brukar du hålla i många möten och söker nya inspirerande verktyg för att skapa tillit, energi, kreativitet och inspiration till dina möten? Vi håller här en digital mini team-utvecklingsaktivitet där ni kommer att checka in, lära känna varandra bättre, ge varandra uppskattande feedback och checka ut. Allt detta på bara 1,5 timme.

24 november kl 09.00-10.30.

Susanne_på_scenen_.jpg

Ledarskap för kundservicechefer

Stolta ledare och medarbetare är en viktig faktor för att lyckas skapa hållbara resultat, sticka ut från konkurrenterna och skapa starka varumärken. Här gästföreläser Resultatbolagets Susanne de Boer hos branschorganisationen Kontakta och berättar om 5 nycklar för att lyckas med hållbara resultat för Kundservicechefer. Kostnadsfritt webinarie 22 oktober kl 08.30-09.00.

ledapadistans.jpg

ATT LEDA PÅ DISTANS

Distansledarskapet är här för att stanna. Under Coronapandemin har vi tvingats att bli digitala i vårt arbetssätt. Många vittnar om att det finns många fördelar med distansarbete, men också utmaningar och då framför allt i ledarskapet. Vi som ledare behöver förstå och ha bra verktyg för dessa utmaningar för att skapa hållbarhet i våra team. Välkommen till detta webinarium där vår expert Susanne de Boer ger exempel på verktyg och metoder du som kan använda direkt. Kostnadsfritt webinarie 17 november kl 09.00-10.30.

hjarnvanligfeedback.jpg

HJÄRNVÄNLIG FEEDBACK

Under det här webinariet kommer du få insikt om hur du ger hjärnvänlig feedback och även en förståelse hur våra hjärnor fungerar. Du kommer få inspiration och insikter hur du kan skapa ett gott feedbackklimat på din arbetsplats. Kostnadsfritt webinarie 10 december kl 10.00-11.30.

 

Kontakta oss

08 - 510 100 56    info(at)resultatbolaget.se 

Besöksadress: Klustret, Birger Jarlsgatan 58,  Stockholm

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer