Omgiven av idioter?

- Nej superstjärnor!

Du har säkert hört talas boken med titeln Omgiven av idioter. Boken har väckt stort intresse bland allmänheten kring olika beteenden och beteendestilar. Under denna föreläsning får ni på ett lättsamt och underhållande sätt kunskaper och insikter kring olika stilar (blå, röd, gul och grön stil) samt deras olika behov. 

Att leda på hjärnans villkor

Under denna föreläsning får du ta del av nya trender, forskning och praktiska tips inom ledarskapsområdet. Bland annat får du lära dig om resultaten av Googles studie av 180 team och vad som var avgörande för de mest framgångsrika teamen. Du får också ta del av forskning kring hjärnan om det spännande området neuroledarskap.

De 7 vanligaste mötesmisstagen och hur vi undviker dem

Vi skulle kunna berätta för dig att det är viktigt med ett tydligt syfte och mål med mötet, att det är viktigt att skicka ut en kallelse med en agenda (gäsp), men allt det där vet du säkerligen redan. Det är som att berätta för dig att det är viktigt att röra på sig för att få en god hälsa.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer