top of page

Körschema

Uppdaterat: 14 juni 2021

Mötesledarens viktigaste verktyg


Inför 99% av alla mina möten planerar jag och dokumenterar det vi ska göra på mötet i ett körschema. Körschemat hjälper mig att uppskatta hur lång tid mötets olika delar kommer att ta och gör att jag kan hålla koll på detaljer och inte tappa något. Första gången jag skulle hålla en utbildning tog det längre tid att skapa körschemat som att hålla utbildningen. Idag återanvänder jag tidigare körscheman och väljer ut vilka moduler som ska med. Det blir fantastiskt effektivt.


Karin Hedén Resultatbolaget

När jag var ny som mötesledare och utbildare trodde jag att ett bra möte var när jag gjort exakt vad som stod i körschemat. Idag vet jag att det är gruppens behov som styr och att körschemat endast är min plan.


Efter jag är färdigt med mötet går jag därför i och markerar i körschemat det vi inte hann med eller det som kom till. På det sättet vet jag till nästa gång vad vi gjorde.


Nedan ser du hur ett typiskt körschema kan se ut.


Prenumerera gärna på alla våra blogginlägg, klicka här och fyll i din adress.
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page