Bättre möten och utbildningar med Resultatbolaget

Bättre möten och utbildningar

UTBILDNING FÖR UTBILDARE

Är de utbildningar ni håller tillräckligt vassa? Skapar de högsta möjliga värde för era kunder? Vi har utvecklat ett program som kvalitetssäkrar era utbildningar och gör dem både billigare, snabbare, effektivare och roligare. Era utbildare blir tryggare i sina roller och kunderna blir nöjdare.

UTBILDNING FÖR MÖTESHÅLLARE

Som alltid är det viktigt att planera, förbereda, genomföra väl och följa upp — det gäller i högsta grad möten. Vår utbildning ger tydliga spelregler för hur man hanterar möten i organisationen och möteshållare kommer kunna plocka fiffiga metoder från den verktygslåda av praktiska verktyg vi delar med oss av.

FÖRÄNDRA ER MÖTESKULTUR

Hälften av alla möten saknar syfte och mål. Och de flesta är föga engagerande. Det vill vi råda bot på, för de anställdas skull och för att öka effektiviteten och resultatet i företaget. Att ändra möteskulturer på företag görs inte bara med en utbildning. Här hittar du vårt sätt att göra det från grunden, med resultat som består över tid.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer