Företagsanpassad ledarskapsutbildning med Resultatbolaget

Ledarskapsutbildning
– anpassad FÖR ERT företag

Alla ledare har olika förutsättningar och varierande utmaningar. I våra ledarskapsutbildningar får företagets ledare möjlighet att utvecklas på ett individuellt plan. Syftet med utbildningen är att cheferna vet hur de inger förtroende, motiverar sina medarbetare och känner sig trygga i sin roll i både med- och motvind. Cheferna får också med sig viktiga verktyg för att förbättra kommunikationen och öppenheten i gruppen vilket bidrar till en ökad effektivitet och välmående.

Olika företag har givetvis olika behov och därför skräddarsyr vi alltid våra ledarskapsutbildningar efter företagets specifika utmaningar, behov och mål. Kontakta oss så för vi en dialog om hur vi kan säkerställa resultat och förändring i just din organisation. 

MOTIVERANDE LEDARSKAP

Att vara chef och ledare idag är krävande. En bra ledare behöver känna sig själv, vara en förebild, veta hur olika grupper och individer motiveras och kunna kommunicera effektivt, ge feedback och coacha för att skapa resultat. Den här praktiska utbildningen ger deltagarna förhållningssätten, teorin och framför allt verktyg för att kunna leda till både effektivitet och välmående.

COACHutbildning

Coachande ledarskap skapar resultat genom att ge ansvar och ägandeskap till dina medarbetare samtidigt som det är utvecklande och motiverande. Samtidigt frigör du tid, hjälper dina medarbetare att växa och utvecklas och får hela din grupp att öka både produktiviteten och välmåendet på jobbet. Du får med dig lättanvända verktyg som du kan börja använda direkt. Sedan krävs det förstås träning och uthållighet av dig.

KONFLIKTHANTERING

Ofta hoppas vi att konflikter ska gå över av sig själva men så är sällan fallet och de orsakar både minskad produktivitet och mänskligt lidande. Utbildningen ger dig en förståelse för vad en konflikt är, varför vi inte beter oss som vanligt när vi är i konflikt och varför det faktiskt är bra med konflikter. Du får med dig konkreta verktyg och metoder för hur du kan hjälpa dig själv och andra att konstruktivt hantera konflikter.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer