top of page
Löpare i skogen.jpeg

ÖPPEN LEDARSKAPSUTBILDNING PÅ CAMP JÄRVSÖ

VI HJÄLPER DIG ATT BLI EN HÅLLBAR LEDARE

Resultatbolaget kan stolt presentera vår nya ledarskapsutbildning – I samarbete med Camp Järvsö

(28-30 mars samt 25-26 april 2023)

På plats i Järvsö, med fantastiska omgivningar, sätter vi dig och ditt ledarskap i fokus i vår nya unika ledarskapsutbildning.

Under drygt 4 dagar uppdelat på 2 tillfällen blandar vi träning (med bland annat Carolina Klüft), mindfulness med utveckling av dig själv i din ledarroll så att du blir starkare – både mentalt och fysiskt.

Denna utbildning kommer bli fullbokad. Boka din plats redan idag.

Pris: 29 000 kr/pers exkl moms

BOENDE på CAMP JÄRVSÖ HOTELL & KONFERENS UNDER UTBILDNINGEN

Boende på Camp Järvsö Hotell & Konferens ingår i utbildningskostnaden, inkl. anläggningens faciliteter:
– Shuttleservice: Vi hämtar och lämnar er om ni kommer med tåg till Järvsö station
– Toppmodernt gym
– Aktivitetsrum med pingisbord och sällskapspel för samvaro
– Fullt utrustad gymnastiksal för lek och träning
– Outdoor Arena
– Elljusspår samt aktiviteter runt Kalvsjön. Vintertid har vi en långfärdskridskobana plogad samt längdspår

karin heden.jpg

KARIN HEDÈN

Karin har en stor passion – att göra skillnad genom att få människor och företag att växa. Karin är personalvetare i botten och har främst arbetat med utbildning och utveckling. I dag är Karin VD för Resultatbolaget sedan 11 år tillbaks.

 

Hon har en unik förmåga av att kunna läsa av behov, se, lyssna, förenkla processer och dra slutsatser. Karins specialintresse är pedagogik, bland annat har hon skrivit boken Mötesräddaren.

 

På fritiden kappseglar Karin, hon springer, mediterar och dansar. Om du vill få Karins hjärta att slå dubbla slag så fråga henne gärna om hennes relation till Gotland. 

frida gatu.jpg

FRIDA GATU

Frida har lång erfarenhet av att arbeta med utbildning och kompetensutveckling. Hennes intresse för ledarutveckling startade när hon själv var linjechef på mobiloperatören 3.

 

De senaste åren har hon arbetat med att träna och coacha ledare med fokus på kommunikation och ledarskap. Frida uppskattas för sin kunskap, energi, humor och glädje som hon sprider till sina deltagare – oavsett om hon leder möten eller utbildningar.

På fritiden springer Frida och hon gillar att träna inför långlopp så som halvmarathon. Frida hänger även mycket i skogen ihop med familj och hunden.

Kollage-campjärvsö22.jpg
Program-Ledarskapsutbildning-2022.png

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer

bottom of page