masma39093_green.jpg

ATT LEDA PÅ DISTANS

ledapadistans.jpg

ATT LEDA PÅ DISTANS

17 november kl 09.00-10.30

Distansledarskapet är här för att stanna. Under Coronapandemin har vi tvingats att bli digitala i vårt arbetssätt. Många vittnar om att det finns många fördelar med distansarbete, men också utmaningar och då framför allt i ledarskapet. 

 

Vi som ledare behöver förstå och ha bra verktyg för dessa utmaningar för att skapa hållbarhet i våra team. Välkommen till detta webbinarium där vår expert Susanne de Boer ger exempel på verktyg och metoder du som kan använda direkt. 

 

Efter webinariet kommer du att förstå:

 

👩‍💻utmaningarna med att leda på distans
 

🙋‍♂️hur du skapar teamkänsla
 

🥇hur du skapar glädje och prestationer i ditt team.
 

Susanne de Boer kommer att leda detta webinarium. Susanne är en tydlig, energisk och passionerad ledare som involverar människor att nå sin egen och sitt företags potential. Hon har mer än 15 års erfarenhet av att leda exekutiva ledningsgrupper och ledare. Bland annat har hon varit kundservicechef och försäljningsdirektör på Tele2, Dell och 3.

 

Hon når sina resultat genom sin förmåga att driva förändringar mot ökad lönsam tillväxt och får medarbetarnöjdhet genom främst coaching och ledarutveckling.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer