masma39093_green.jpg

HJÄRNVÄNLIG FEEDBACK

hjarnvanligfeedback.jpg

HJÄRNVÄNLIG FEEDBACK

27 januari 2021 kl 10.00-11.30

Under det här webinariet kommer du få insikt om hur du ger hjärnvänlig feedback och även en förståelse hur våra hjärnor fungerar. Du kommer även få inspiration och insikter hur du kan skapa ett gott feedbackklimat på din arbetsplats.

Webinariet leds av Frida Gatu som har lång erfarenhet av att arbeta med utbildning och kompetensutveckling. Hennes intresse för ledarutveckling startade när hon själv var linjechef på mobiloperatören 3.  De senaste åren har hon arbetat med att träna ledare med fokus på kommunikation och mötesledning. Frida uppskattas för sin kunskap, energi, humor och glädje som hon sprider till sina deltagare – oavsett om hon leder möten eller utbildningar.

 

Det inte många vet om Frida är att hon ganska nyligen har börjat springa långlopp och klarat av flera halvmaror. Hennes dolda talang är hon klarar alla pyttesmå parkeringsplatser tack vare sin fickparkeringsförmåga. 

Susanne de Boer kommer även att delta i detta webinarium. Susanne är en tydlig, energisk och passionerad ledare som involverar människor att nå sin egen och sitt företags potential. Hon har mer än 15 års erfarenhet av att leda exekutiva ledningsgrupper och ledare. Bland annat har hon varit kundservicechef och försäljningsdirektör på Tele2, Dell och 3.

 

Hon når sina resultat genom sin förmåga att driva förändringar mot ökad lönsam tillväxt och får medarbetarnöjdhet genom främst coaching och ledarutveckling.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer