Coachkortleken

Vi har tagit fram en kortlek med 54 spännande frågor som skapar insikt och får dig att lära känna nya sidor hos dig själv och andra. Coachkortleken används lika bra vid veckomötet, som isbrytare på konferensen eller hemma vid middagsbordet.

Exempel på frågor är:

  • Om allt var möjligt, vad skulle du då göra?

  • Vilka egenskaper tror du dina vänner uppskattar hos dig?

  • Vad gör dig glad?


I den senaste utgåvan är frågorna både på engelska och svenska, så att så många som möjligt ska kunna delta och använda korten. Kortleken kan du förstås ha till vad som helst, det är bara fantasin som sätter gränser. Här hittar du våra tre bästa tips på hur man kan använda korten. 
 

Coachkortleken från Resultatbolaget

1. Börja mötet med att gå laget runt och låt alla deltagare dra ett kort ur högen och svara på frågan. Om man får en fråga som man inte kan/vill svara på så är det bara att dra ett nytt kort. 

2. Detta är en lite mjukare variant än första förslaget. Lägg ut alla korten på borden så att de går att läsa. Låt alla välja ett, två eller tre kort utifrån vad de vill berätta om för de andra.

3. Ytterligare alternativ är att man kan låta alla välja kort från bordet och ge till de andra utifrån att detta vill jag veta om dig! Eller varför inte låta alla svara på samma fråga.

KÖP COACHKORTLEKEN HÄR!

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer