DET HÄR ÄR
RESULTATBOLAGET

OM FÖRETAGET

Tiden går fort! Särskilt när man har roligt. I maj 2016 är det fem år sedan vi startade Resultatbolaget. Det har varit fem år fyllda med roliga uppdrag, spännande resor, fantastiskta möten och sist men inte minst, riktigt coola resultat! Stort tack till alla härliga människor och företag som vi har mött längs vägen. 

Det bästa av allt är att det här bara är början på vår resa. Vi tänker fortsätta med vår mission att göra skillnad och skapa långsiktiga resultat. Vi tänker fortsätta att verkligen bry oss om dig som kund och deltagare. Vi tänker fortsätta att tro att du har de resurser, kunskaper och kompetenser du behöver för att åstadkomma det du vill. Vi tänker också fortsätta att vara öppna, ödmjuka och ständigt fortsätta att utveckla oss själva. Det är så vi tror att vi tillför störst värde för dig.  

I första hand genomför vi själva våra uppdrag. Vi har också ett nätverk med ett 20-tal av Sveriges bästa konsulter som vi med stolthet samarbetar med. 

Efter ett samarbete med oss ska både du själv, dina medarbetare och ditt företag nå bättre resultat – det är därför vi heter Resultatbolaget!


Karin Hedén
Vd/Delägare, utbildare och facilitator

Karin är personalvetare i botten och har främst arbetat med utbildning och utveckling. Hennes passion är att göra skillnad genom att få människor och företag att växa. Hennes erfarenheter kommer främst från IT- och teknikföretag där hon har haft olika chefs- och konsultroller inom Human Resources.

Hon har en unik förmåga av att kunna läsa av behov, se, lyssna, förenkla processer och dra slutsatser. Karins specialintresse är pedagogik, bland annat har hon skrivit boken Mötesräddaren och anlitas återkommande av Berghs School of Communication där hon föreläser och utbildar.

På fritiden kappseglar Karin 606:a på SM nivå, tränar, mediterar och åker gärna till Frankrike med familjen både för att åka skidor och för att sola och bada och stappla sig fram på sin nybörjarfranska.


MALIN NYMAN
delägare, utbildare och förändringskonsult

Malin är domaren som sadlade om efter 10 år som jurist och blev konsult inom förändring och utveckling. Hon är certifierad integrativ coach, NLP Master Practitioner, diplomerad medlare och en mycket uppskattad utbildare. Hon jobbar med individer, grupper och organisationer som vill utveckla sitt ledarskap, sin kommunikation och sitt samspel.

Hennes uppväxt i Afrika, Asien och Sverige i kombination med hennes professionella erfarenheter har gjort henne till en specialist på möten och kommunikation. Hon har lätt för att sätta sig in i olika perspektiv, vinna förtroenden och bygga vidare därifrån och anlitas ofta som konflikthanterare. 

Malin är engagerad, kreativ och en obotlig optimist. Det smittar av sig på hennes klienter som ser nya möjligheter, tror på sig själva, höjer engagemanget och skapar önskade resultat. Malin vill ständigt utvecklas och lära nytt och hennes främsta lärare i livet är barnen Stina och Axel.

HÄR FINNS VI

RESULTATBOLAGET AB
Linnégatan 41, ½ tr
114 58 Stockholm


E-post: info(at)resultatbolaget.se
Tel: 08-510 100 56

Hör av dig!