NÄRA 100%
KUNDNÖJDHET

VÄLDIGT NÖJDA KUNDER

På Resultatbolaget är vi tacksamma för all den feedback vi får från deltagare efter våra föreläsningar, workshops, kurser och andra samarbeten. Vi lär oss hela tiden och förfinar vårt erbjudande. Men är såklart väldigt glada, stolta och lite smickrade över den otroligt fina feedbacken vi fått genom åren.

Här nedan är ett litet axplock av vad några av alla våra nöjda kunder säger om våra utbildningar och dess resultat.

Det vi tillsammans gör leder till resultat på sista raden

Vi valde Resultatbolaget som leverantör till vår högsta ledarskaps-utbildning på KICKS. Resultatbolaget är ett personligt och professionellt och känns som vår "förlängda arm". Dessutom finns en tydlig koppling till resultat. 

Jag uppskattar deras fantastiska förmåga att se just oss som bolag! Att de kan sätta fingret på hur vi är, hur vi jobbar samt vad vi behöver förändra och arbeta med för att utveckla verksamheten och leverera långsiktigt hållbara resultat. 
Deras pedagogiska metodik som tar utgångspunkt i deltagaren och dennes vardag passar oss utmärkt! Korta pass med teori varvat med mycket övningar baserade på individens faktiska utmaningar. 

Moa Wictorén, chef för KICKS Academy

Resultaten ser vi direkt
 

”Vi har samarbetat med Resultatbolaget under två års tid med vår ledarutveckling på 3.

Dessa utvecklingsinsatser har lett till att cheferna får konkreta verktyg som de kan använda sig av direkt efter utvecklingsinsatsen och resultaten ser vi direkt.

Vi är extremt nöjda med samarbetet och kan varmt rekommendera Malin och Karin som ledarutvecklare.”

Mattias Segelmark, HR-direktör, mobiloperatören 3

VÄLDIGT BRA BETYG FRÅN ALLA DELTAGARE: 4,8 AV 5 MÖJLIGA
Den största skillnaden mellan Resultatbolaget och övriga leverantörer är noggrannheten, intresset för detaljer och nyfikenheten att förstå vår värld. Det gjorde att utbildningen kändes unik och skräddarsydd för våra behov. Utbildningen fick väldigt bra betyg från deltagarna så när vi beslutade att genomföra en ledarskapsutbildning för all management var valet av Resultatbolaget som partner självklart.

Utbildningen har gett en gemensam plattform för vad ledarskap och coaching står för i vår verksamhet och som förenklar kommunikation internt. Utbildningen har varit mycket uppskattad och genomgående fått väldigt goda omdömen. Övergripande utvärderingar av utbildningen har gett resultatet 4,8 av 5 möjliga.

Christian Hultén, regionschef Transcom 

De är trygga i ämnet och har bra exempel

Vi valde Resultatboalget för att de erbjöd en sammanhållen tanke på vad man vill uppnå med ledarskapet med en röd tråd. 

Jag uppskattar att handledarna är väldigt närvarande när de är på plats. De lägger sitt fulla fokus. De förstår
vad cheferna säger, de lyssnar, man får prata om det som finns on top of mind hos cheferna.

Helen Ekelund, HR-chef Visit Sweden

Vi har använt allt!

Det var en fantastisk utbildning. Hela gruppen gick därifrån inspirerade och glada. Vi fick med oss massor av verktyg och övningar. Redan dagen efter satte vi oss och gjorde om våra utbildningar. Vi har använt allt! Vi ser stor skillnad i våra utvärderingar, deltagarna lär sig mer och nu tycker våra medarbetare dessutom att det är roligt att gå på utbildning.

Cina Sandlin, chef för kundservice- utbildningar på Tele2

Har gett så mycket mer för gruppen och Mig som ledare

Jag har nyligen gått en ledarskapsutbildning och just nu börjat på ytterligare en utbildning och ingen av de kurserna kan mäta sig med detta. Att göra det här (goal mapping och mental ergonomi) tillsammans med teamet har gett så mycket mer för gruppen och mig som ledare. Jag kan nu tillsammans med mitt team sätta riktlinjer för hur vi ska jobba för att må bra och nå våra mål på bästa sätt. Det är toppen!”

Minna Johansson, Senior Production Manager, King 

SKRYTVÄGGEN: några av våra kunder